שלום רב,
ברצוני לדעת האם כדאי לי להישפט במסגרת דו"ח חנייה שקיבלתי ע"י המועצה באזור מגוריי.
הסיטואציה היא כזאת :
בשעת לילה מאוחרת נסעתי בשכונה ועליתי על בור עמוק שלא תוקן במשך זמן רב אשר גרם לתקר בגלגל רכבי. המאורע אירע בסמוך לביתי, המשכתי לנסוע עם הרכב קילומטרים ספורים מרגע התקרית ואז הרכב התריע על תקר וכתוצאה מכך חניתי את הרכב על המדרכה ממול שער הכניסה לביתי, לא יכולתי להעמיד את הרכב על הכביש כי הייתי חוסמת את התנועה וגם לא יכולתי להעמיד אותו בחניה מאחר והיא בשיפוע וכך לא ניתן להחליף את הגלגל.
מעולם לא החלפתי גלגל ובאותה השעה (שעת לילה מאוחרת) לא היה לי במי להיעזר לצורך זאת, לכן המתנתי לבוקר וגיליתי דו"ח חניה על השמשה בסך 500 ש"ח. אציין כי הגלגל הוחלף באותו הבוקר ותוך פחות מ24 שעות כפי שסעיף 7 לחוק העזר למועצה מקומית קרני שומרון מורה במקרה של תקלה ברכב.
בנוסף, שלחתי למועצה בקשה לביטול הדו"ח מן הטעמים המפורטים לעיל, אך זו נדחתה בטענה של היעדר עילת ביטול.
כרגע אני מעוניינת להגיש בקשה להישפט, האם כדאי ? יש לי סיכויים להצליח ?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים