אני ובעלי היינו פרודים 5 שנים יש לי ילדה בת 7 כיום שתמיד אני זו ששילמתי את כל הוצאותיה. קיבלתי סכום מזונות 1500 שח ולא יותר.בתקופה ההיא חייתי אצל אימי.היום לאחר 5 שנים שכרתי דירה ובעלי ניסה לחזור אליי בסופו של דבר הסכמתי לתת לזה צאנס וסיכמנו שהוא יעזור לי ב2500 שח כל חודש.בהתחלה הוא שילם אבל לאט לאט התחיל לשקר שהוא מפקיד כספים ובכל פעם תפסתי שהוא לא מפקיד ואז רבנו והוא הפקיד. החודש שוב הוא לא משלם ואין לי כוחות כבר למריבות.יש הוצאת שכר דירה תשלומים אוכל צהרון ובית ספר לילדה והוא פשוט בקושי עוזר כלכלית למרות שהוא חי כאן..אינני יודעת מה לעשות ובנוסף גיליתי כי אני בהריון כרגע. מיואשת!איך אפשר לגרום לו להשתתף איתי בצורה הוגנת בהוצאות הבית?
לצערי התשובה היא קצרה- רק בהגשת תביעת מזונות נגדו ובתקווה שהוא יתעשת
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים