שלום.אני ועוד מישהו(נקרא לו X) חתמנו על חוזה שכירות.יותר נכון הוא חתם,נתן את כול הצקים וכו'..ואני לא מופיע בחוזה כשוכר .אלא רשום סעיף נוסף :
"לX יש ידיד ומוסכם שבמידת הצורך גל (כולל מספר ת"ז השלי) יוכל לגור איתו לפי שיקול דעתו."
הבעיות שלי הם כאלה:
א."אשת הקשר" של המשכירים (הבת שלהם)מסרבת לדבר איתי ומתנהלת (בקושי גם..)מול X בלבד.
ב.X, הידיד שלי ,עומד כעת לעבור ניתוח מסכן חיים .רציתי לשאול .מה יהיה עליי אם חלילה יקרה לו משהו?
ושאלה שנייה זה האם אנחנו יכולים לעשות מעין ייפוי כוח שמסמיך אותי להיות באותו מעמד כמו שלו במידה ויקרה לו משהו או אפילו אם הוא יהיה בשיקום וכו'..?
כי יכול להיות סיטוציאה כזאת שהבת של בעלי הדירה תרצה שאני יתפנה מהבית או פשוט תסרב לדבר איתי אם יהיה קלקול בבית וכו'…
ברגע שהחוזה הוא רק עם X, בעלת הבית יכולה לדרוש לפעול מולו.
גם אם חלילה קורה משהו ל-X, זכות השכירות שלו לא פוקעת, אלא עוברת ליורשיו, יחד עם הסעיף המאפשר מגורים שלך לפי שיקול דעתם.
X בהחלט יכול לייפות את כוחך לפעול בשמו בקשר עם הסכם השכירות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים