שלום
קיבלתי עו"ד מהסיוע הגשנו 2 תביעות להסדרי ראיה ולמזונות ,יש ילד 1 בן 12 וחצי ,אנו פרודים כמעט שנתיים ,לבית דין רבני אף אחד מהצדדים לא הגיש תביעת גירושין עדיין.
בתביעות שהגשנו לבית משפט לעינייני משפחה כתוב שאני רוצה לסיים את הנישואין ובשניה כתוב שנפרדנו בהסכמה.
שאלתי את העו"ד של הסיוע לגבי כתובה והיא אמרה לי שאני לא יקבל כתובה כי נפרדנו בהסכמה.
שאלתי עוד עו"ד אחר והיא אמרה שאני יכולה לקבל כתובה וזה לא קשור לזה אם נפרדנו בהסכמה או לא?
אז מה אתה אומר???
תודה מבולבלת.
אשמח לפירוט והסבר
תודה
הודת – למעשה – שגם את רוצה לסיים את הנישואים.
זה פוגע בסיכויי ההצלחה לקבלת כתובה.
ואם ברבנות אני יגיד שלאחר שנפרדנו גיליתי שיש לו מישהי ויש לי גם תמונה שלו עם מישהי ,הם לא גרים יחד ,הוא מציג אותה לבן שלי בתור ידידה שהיא לא ידידה.
במה זה יכול לעזור לי?
2. במידה והוא הכיר אותה לאחר שנפרדנו האם זה מותר לו ?זאת אומרת אם נפרדנו בהסכמה ואני גם רציתי לסיים את הנישואים האם עצם זה שיש לו מישהי מזכה אותי בכתובה? אני גם מבינה עכשיו למה הוא רצה גם שנתגרש.
ואם ברבנות אני יגיד שלאחר שנפרדנו גיליתי שיש לו מישהי ויש לי גם תמונה שלו עם מישהי ,הם לא גרים יחד ,הוא מציג אותה לבן שלי בתור ידידה שהיא לא ידידה.
במה זה יכול לעזור לי?
2. במידה והוא הכיר אותה לאחר שנפרדנו האם זה מותר לו ?זאת אומרת אם נפרדנו בהסכמה ואני גם רציתי לסיים את הנישואים האם עצם זה שיש לו מישהי מזכה אותי בכתובה? אני גם מבינה עכשיו למה הוא רצה גם שנתגרש.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים