בבניין שאני גר בו, יש בעל דירה שמשפץ אותה. עד כה זה בסדר, את הרעש והעבודה אני מסוגל לסבול כי שיפוץ דירה זה לא עבודה שקטה אחרי הכל.
מה שכן מפריע לי זה שהקבלן הפך את הכניסה לבניין למן מחסן ציוד/פח והציוד שלו ממש השתלט על הכניסה עד כדי כך שיש פעמים שבשביל להגיע למדרגות אני ממש צריך להזיז פסולת וציוד. ביקשתי מהקבלן כמה פעמים לשמור סדר מינימלי ולפנות פסולת (שהוא השאיר) אבל הוא מצפצף על הבקשה.
מה גם שהוא ניסה להתחבר לאותו צינור ביוב כמוני (ששילמתי כסף על בנייתו בנפרד מהאחרים) ורק בגלל שחזרתי מהעבודה מוקדם באותו יום ספציפי, כלומר הוא ניסה ב"שושו" לנסר חתיכה מהצינור שלי ולהתחבר עם שלו.
אם לא הייתי חוזר מוקדם (במקרה) באותו יום גם לא הייתי מגלה.
ועד הבית שלנו רופס ולא נוקט פעולה ואף אחד בבניין לא מרים את קולו..האם יש דרך חוקית להילחם בקבלן?
איי מציע כי תשלח מכתב לבעל הדירה ולנציגות בו תדרוש כי בעל הדירה יוהנציגות ידאגו לאכוף את ההתנהלות התקינה בבנין ומניעת מיטרדים ולאפשר ימוש סביר ברכוש המשותף ככל והדבר אינו צולח אתה רשאי להגיש תביעה כנגד בעל הדירה המשפץ ונגד הנציגות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים