עבודתי היא כמנהל חשבונות עצמי מרבית הכנסות היא מלקוחות במושב עין תמר המוושב נאות הכיכר מושב פארן באר שבע ירושלים וחלק בתל אביב אני אלמן במשך 21 שנה ל 4 ילדים שגמרו צבא ו 3 הולכים השנה להתחיל ללמוד לאור המרחק הרב של הלקוחות אני נוהג לנסוע אל לקוחותי לתת להם יעוץ ולקחת מהם חומר הנה"ח לעבודה האם יש לי סיכוי לבקש מקצין המשטרה לא לשלול לי את רשיון הנהחגה כי משמעות פסילת הרשיון היא סגירת העסק שגם כך בקושי מספק את מחיתי ומיית ילדי
יאיר שלום
העניין של שימוע הוא עניין פשוט. לקצין המשטרה הסמכות לעשות מה שהוא רוצה. דבר אליו ללב אני מאמין שלא ילקח לך הרשיון. אם בכל זאת החליט לקחת, ניתן להגיש בקשה דחופה לבית משפט לביטול הפסילה המנהלית ותוך מספר ימים יהיה דיון בעניין.
אתה יכול להתקשר אליי ל052-2526277 בכל שאלה ואתן לך הסבר מפורט יותר
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים