שלום , לפני כ3 שנים שברתי אצבע ביד שמאל , באותו היום הגעתי למיון ושם בדק אותי אורתופד תורן , הוא שלח אותי לצילומים ואמר לי שאין לי כלום ושאני יכול ללכת הביתה (חבלה לטענתו) , הסברתי לאותו רופא שקיבלתי בעבר מכה דומה באותה אצבע רק ביד השניה וששם היה שבר ובביקשתי ממנו שישלח אותי לבדיקה נוספת או המשך מעקב . הוא התעקש שאין לי כלום ושאלך הביתה , לאחר מספר חודשים בדק אותי מומחה כף יד והחליט שבהחלט היה שבר . עד אז האצבע החלימה אבל עד היום היא עקומה למדי ויש לי חוסר בתנועה וכיפוף , האם ניתן לתבוע רשלנות רפואית . תודה לעונים .
השאלה בנושא זה היא האם האיחור באבחון ככל והיה גרם לנזק או פגע בסיכויי ההחלמה. אם לא, אז למעשה האיחור לא גרם לנזק. אם כן, יש מקום לייעוץ פרטני ולשקול הליך משפטי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים