שלום רב,
לפני מס' שנים היו ביני ובין בעלי ריבים הקשורים לאמון ביננו ונושא הגירושים עמד על הפרק. הוא ניסה לצבור נגדי ראיות שאני בוגדת בו, ואני מצאתי ראיות שהוא בגד בי, אני לא בטוחה שהראיות הנ"ל קבילות בבית משפט מכיוון שמדובר בתכתובות מהמייל האישי שלו.
בכל אופן, שמנו את העבר מאחורינו ללא פתיחת הליך גירושים והמשכנו יחד כזוג נשוי.
האם ייתכן שבעלי בזמנו פתח נגדי תיק ברבנות מבלי שאדע על כך? ויכול להיות שהוא מחכה "לשעת כושר" כדי להשתמש בזה נגדי?
האם ייתכן שיש נגד אישה תיק ברבנות והיא אינה יודעת על כך?
אני בזמנו לא פניתי לשום גורם כדי לפתוח באיזשהו הליך.
תודה
אורה שלום,
עליך לגשת לבית הדין הרבני שבסמכות השיפוט של מקום מגורך ולבדוק אם נפתח נגדך תיק. באופן עקרוני, בית הדין הרבני עובד בשנים האחרונות ביעילות רבה, ואני מניח שכבר היית מקבלת מסירה של מסמכים, שכן תיק בבית הדין אינו יכול להישאר פתוח זמן כה רב מבלי שיבוצעו בו פעולות.
עם זאת, במידה ואת חוששת כי יתכן שבעלך יפתח באיזשהו הליך נגדך בזמן הקרוב, אני מציע לך להיוועץ בעורך דין ולהיות מוכנה לכל תרחיש אפשרי.
לעניין הראיות בדבר בגידת בעלך, אני ממליץ לך לשמור לך אותן, שכן במידה וקיימת כתובה בעניינך, יכול להיות שתוכלי להגיש תביעה לכתובה עקב בגידות מרובות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים