בפסיקה של בית המשפט לפני יותר משנה שנתנה בהעדר הנתבעים(החברה והבעלים) נפסק שהם ביחד ולחוד ישלמו כ 20000 שח.
החברה נסגרה והבעלים ירד למחתרת(יתכן שהוא בחול) עוד לפני המשפט. כל הניסיונות לאתרו לפני המשפט ואחריו לא צלחו גם לפי הכתוב ברשויות. על חשבונותיו הידועים, הדירה והמכונית ישנם עיקולים ושיעבודים של בנקים. ידוע גם שהם חייבים הרבה כספים לנושים אחרים.
מה נשאר לי לעשות עם הפסיקה? האם יש טעם לפנות להוצאה לפועל? הרי הם לא יצליחו לאתרו כי גם אני לא הצלחתי, איזה משימות אני יכול לבקש מההוצלפ? האם להפעיל איסור יציאה מהארץ (בתנאי שאדע שהוא כאן)?
האם יש התיישנות על ביצוע פסק דין ?
גיל שלום, פסק דין מתיישן לאחר 25 שנה. צריך לבצע איתור וחקירה כלכלית על ידי חוקר פרטי, זה לא יקר.יכול להיות שאין טעם לפעול נגדו כי הוא חייב לכל העולם. זו התשובה בפורום. מעבר לזה, באפשרותך לקבוע פגישת ייעוץ אצל עו"ד. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים