שלום! אני לפני כשנה נרשמתי לקורס שוק ההון בספגות. הייתי בשני שיעורים שלהם והבנתי שהנושא הזה לא מתאים לי. בנוסף אני גם חייל ולא מסתדר לי מבחינת זמן וכספית להמשיך את הקורס. היתקשרתי אליהם והסברתי את המצב ובקשתי לבטל את הקורס ולקבל החזר כספי חלקי אבל הם אמרו לי שאי אפשר להחזיר את הכסף אחרי שהתחלתי אותו. הם גם אמרו לי שאם הייתי מתקשר אליהם אחרי השיעור הראשון אפשר היה לבטל והם היו מחזירים את הכסף. הם אמרו שהדרך היחידה שאני יכול לבטל זה למצוא מישהו שילמד במקומי. הם טוענים שאין החזר כי השקיעו עלי והביאו לי ספרי לימוד, בפועל חוץ מדפדת דפים לא קיבלתי מהם כלום. כרגע הקפאתי את הקורס ואני מחפש פתרון. לא מצאתי מישהו שילך לקורס במקומי, ומצאתי את הפורום הזה ורואה שיש הרבה תלונות נגדם. האם אתם יכולים לעזור לי במשהו?
שלום יגור,
כחייל שבקרוב גם יצא לשוק החופשי, לפני שאתה נרשם לקורס מסוים כדאי שתקרא קצת על החברה. העצה הטובה ביותר שאני יכול להציע לך זה להגיש תביעה כנגד החברה בעניין זה.
איך אתה חושב מה הסיכוי שאני אצליח להחזיר חלק מהכסף?
שלום,
כדי שאוכל לענות על שאלתך, עליי לעיין בסיפור המקרה ובראיות שיש בידך כדי להוכיח את טענותיך.
על סמך כמה מילים שכתבת אני לא יכול לקבוע סיכויים ובטח שזה לא רציני ולא מקצועי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים