ב10.02.2013 קניתי דרך מרכז סחר בסט דיל שואב אבק . השליח הביא חבילה מאד קטנה וקלה לא הסכים שאפתח לבדוק ולכן לא הסכמתי לקבלה מידיעה שהמוצראותו הזמנתי הוא גדול וכבד. כתבתי שאי לא מעונינת בשוברים בגין התשלום. אך כן קבלתי שוברים ואותם החזרתי לעסק. מאז החשבון שלי מחויב בהמשך תשלום למרות שהסחורה אינה ברשותי. חברת האשראי טוענת שהיא לא יכולה להתערב כי עברו יותר מ90 יום. לא מצויין להם שפניתי אליהם עוד קודם. מחברת בסט דיל שמעתי פעם אחת והובטח לי החזר לשעורין כפי שמחוייב חשבוני. אך זה לא קורה. ואף אחת אחרת מהמוקדניות לא יודעת על מה אני מדרבת. מה עושים? הסכום 1399 ש"ח. בתודה מראש הניה.
כפי שהבנתי מהמקרה שלך, הוא לא חוקי. פני לתביעה קטנה ופרטי את המקרה. זאת בהנחה, שאכן החבילה שהגיעה אינה המוצר שרכשת.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים