היי,
רכשתי עסקת ליסיניג של ארגז חול לחתולים מחברה שמספקת מוצרים. המוצר לצערי הרב לא בשימוש כי חשבתי שהוא יהיה גדול יותר והחתולות שלי לא משתמשות בו, ניסיתי לברר על ביטול עסקה אבל לא קיבלתי טופס על העסקה עצמה רק חשבונית. התקשרתי לבית העסק והם טענו שמה שרשום באתר(שתי שורות שאין בהם מידע מועיל) זה מה שיש ושהם לא מוכנים לבטל לי עסקה.ניסיתי לחפש באינטרנט והבנתי שאני צריכה להגיש טופס של בקשה לביטול עסקה ואם תוך 14 ימים אני לא מקבלת תשלום אני יכולה להגיש תביעה,לצערי אין לי ניסיון האם כדאי לי לערב עורך דין?
אשמח לעזרתך
שלום,
כמו בכל תחום, כאשר את צריכה לעשות משהו ואינך יודעת לעשות, עדיף וכדאי להשתמש בשירותי איש מקצוע.
כאשר מתקלקל לך הרכב, אם אינך יודעת לתקן בעצמך את פונה למכונאי / מוסך וכאשר את חולה את פנה לרופא כך גם בעולם המשפט. אם אינך יודעת לפעות בעצמך מומלץ לפנות לאיש מקצוע ובמקרה הזה עו"ד.
בכל מקרה וכדי שאוכל לתת לך ייעוץ משפטי – חסרים לי פרטים רבים באשר לסיפור המקרה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים