יש לנו עסק להובלות 12 שנה יש לנו 2 רכבים פיאט דוקאטו לבעלי אין רשיון וכל השנים עשינו בטוח על העובד שלו בשנתיים האחרונות עברנו לסוכן בטוח שהציע לי סכום נמוך ממה ששילמתי עשינו בטוח מגיל 24 ושנה לאחר מכון הסוכן אומר לי שלא רוצים לעשות לי בטוח יש בעיה התפלאתי 11 שנה עשינו בלי בעיה פתאום אמרו שאין לבעלי רשיון ואי אפשר לעשות לו אמרתי שאין בעיה שיעשה לעובד שלנו הוא התקשר והעובד מעל גיל 50 והוא אומר אני לא זוכרת יכול להיות שזה נכון שנעשה בטוח מעל גיל 40 זה עולה פחות ובדיוק באותה שנה הם חנו והנהג שני לפניהם אמר שפגעו בו בחניה והנהג שנהג היה בן 38 והם לא הכירו בתביעה האם ה לא חייבים להכיר בתביעה בגלל שהוא בן 38
שלום רב,
קשה להתייחס לדברים ללא עיון בתנאי הפוליסה. ניתן להעבירם במייל.
ככל והביטוח מכסה נהגים מעל לגיל 40, חברת הביטוח לא מחויבת לנזק שנגרם בתאונה בעת שהנהג היה בגיל 38.
בברכה,
רפאל אלמוג, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים