שלום, נפתח נגדי תיק הוצאה לפועל על סכום של 23000 לערך שהקרן היתה 18000 נאמר לי על ידי העורך דין שהרוב זה ריביות ואני לא יודע אם להאמין לו . איך אני יכול לדעת שמה שהוא אמר לי נכון והוא לא משקר לי כי לא הגיוני תוך חצי שנה שהחוב עלה לסכום כזה , האם יש גורם שאפשר לפנות אליו לבדוק את זה והאם אני יכול להתנגד לסכום שהוא טוען .. תודה מראש
אני עדיין לא עורך דין (סטודנט)
מנסיוני ולמיטב ידיעתי אפשר לבדוק במענה הטלפוני בפניה לנציג שירות כמה הקרן וכמה הריבית
אאגב הריביות בהוצהל"פ גבוהות מאוד על כן אני לא מתפלא על גובה הסכום תוך חצי שנה
בהצלחה
עופר שלום! באפשרותך לפנות להוצאה לפועל בטלפון או להגיע ולהוציא תדפיס. בנוסף יש גם הוצאות כגון אגרות ושכר טרחת עו"ד שגורם לחוב לתפוח. אם הנושה פתח נגדך את התיק לחר כמה שנים, ניתן להגיש בקשה להפחתת הריבית וההצמדות עקב שיהוי בנקיטת הליכים.בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים