שלום.מונתי לגבאי בית כנסת בתאריך 6/2010.2.שני אנשים גרמו לי נזק רב,שברו צילינדרים,ניסו לעקור קופת צדקה,תלשו במשך השלוש שנים להערכתי לפכות 140 דפי מודעות,האחד שהרחקתי אותו לחצי שנה כינה אותי גזלן בן גזלן בעת שהבאתי מסגר לתקן נזקים שהוא עשה לשער והוא ניסה להכניס אצבעות לעיניי ומאחר והתחלתי לתעד מעשיו היו צילומים והוא כאמור הורחק לחצי שנה.
שותפו המשיך לעשות נזקים-גם תלישת מודעות,שבירת צילינדר,טריקת שער חיצוני שוב ושוב עד לשבירת הלחמה ועוד.אני מבין שתביעות קטנות הן עד 31,000 ₪.האלה אם ניתן לתבוע אותם על כל הנזקים ביחד עם עוגמת נפש אמיתית שנגרמה לי על סכום כפול.בכוונתי לבקש הרחקה לצמיתות עבור שניהם.
תודה
כפי שהנך מבין, מוגבלת עד סך מסוים. כיום הסך עומד על 32,700 ש"ח. בשום אופן אינך יכול לתבוע ולא שקל מעל לסכום המותר! כמו כן, אם ברצונך לקבל צו הרחקה, עליך לערב משטרה. בהמ"ש לתביעות קטנות בוודאי ולא יעניק לך צו הרחקה. אם אכן מדובר בסכום תביעה גבוה, כדאי שתיוועץ בעו"ד.
בברכה,
עו"ד שרית לנגה יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים