בחזרה לכוון הבית מהעבודה נעמד מולי אדם שפתח לי את דלת הרכב ובאיומים של סכין או משהו חד גרר אוותי עם שערות(תלש לי המון שיער ראש,ממש עשה לי קרחת רצינית)נכנס לרכב ולקח מאותו עם התיק שלי בתוכו,נפגעתי בגוף בכל מיני מקומות,האם תובעים את מקום העבודה כי זה קרה בדרך מעבודה,האם תובעים ביטוח חובה?כי זה קשור לרכב?נא לכוון אותי תודה מראש אשמח לעזרה
לאה שלום, מה שחווית זו תקיפה ואיומים – עבירה פלילית כמובן. האם הגשת תלונה למשטרה? האם ידועה לך זהות האיש? האם איתרו אותו? זה כמובן לא קשור לביטוח חובה של הרכב, כי הרכב רק שימש פה זירה, אין מדובר כמובן בתאונת דרכים. לגבי זכויות מביטוח לאומי- ביטוח לאומי מכיר בתקיפה שהיא תוך כדי ועקב העבודה. יש לבדוק האם המקרה שלך עומד בקריטריונים ובמידה וכן- לפנות לביטוח לאומי למיצוי הזכויות. בברכה, רונית רוטלוי, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים