אני בוחנת אפשרות של הקמת אתר להוראת אנגלית. הייתי רוצה לכלול בו הרבה טקסטים מעניינים שלקוחים ממקורות שונים. את הטקסטים אעביר עיבוד כך שיהיו באנגלית פשוטה ומובנת כדי להתאים לתלמידים ברמה נמוכה-בינונית. בנוסף, אציג שאלות להבנת הנקרא. המקורות שמהם חשבתי לקחת תכנים הם: כתבות מעיתון, ספרים, ריאיונות, מערכונים, סרטונים מיוטיוב, הרצאות וכד'. האם אני מסתכנת בתביעה על הפרת זכויות יוצרים? האם יש דרך לעשות את זה מבלי לפגוע ביוצרים מצד אחד אך מצד שני להציג תכנים אותנטיים ומרתקים?
הי קרן, ככלל, כל שימוש כל יצירה טקסטואלית, אמנותית או אחרת, יכולה להוות פוטנציאל של הפרת זכויות יוצרים. בוודאי שמדובר באתר מסחרי.
מציע שככל ותבחרי לעשות שימוש בדוגמאות ויצירות מרחבי הרשת, זה יתבצע לאחר התייעצות משפטית ספציפית, על מנת לא להסתכן בהפרת זכויות יוצרים.
בהצלחה, עוז
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים