אנחנו 3 אחים (בן 37 בת 40 ובת 26)להורים שאיבדו את כל רכושם כולל בית ואת העסק המשפחתי והם במצב נפשי ירוד ביותר (אבא שלי ניסה להתאבד לפני כשנה) ועדיין נשאר חובות ומעט כסף שנותר להם מהבית שמכרו.אני ואחותי והגדלוה רק בקשר ואין לנו כל קשר עם האחות הקטנה שגרה עם הורי בשכירות. אנחנו מאוד מאוד נואשים ורוצים להוות אפוטרופוסים על הוריי מה עלינו לעשות? והאם חובות שנשארו להוריי עוברים אלינו במידה ואנחנו מתמנים לאפוטרופוסים?
אני מבינה את הדאגה הכלכלית וככל הנראה את האמונה כי תוכלו לשקם את ההורים שלך או לנסות בכך, ברם על פניו נראה כי זה אינו המקרה הקלאסי של בקשה למינוי להתמנות להיות אפוטרופוס על אדם כלשהו.
הוריך סביר להניח יסרבו שכן זה אומר כי מרגע זה ואילך הם אינם יכולים להיות בעלי כשרות משפטית לעשות הסכמים, להחזיק בחשבון בנק על שמם וכולי. הוריך לא במצב שהם מסכנים את עצמם או את הסביבה וסביר להניח שלא תתקבל המלצה בעניין זה לחייב אותם להיות חסויים
לאור זאת נראה כי מה שאתן מעוניינות לעשות צריך להתבטא בדרך אחרת
חיה לזר נוטקין, משרד עו״ד וגישור
פארק המדע – רחובות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים