במשפחה יש סכסוכים ורוצים לנדות אותי מהירושה. כיום אחד הבנים לוחץ על אמא (אמא בת 90 לאחר אירוע מוחי) ורוצה למכור לה את הבית הוא רב איתה וצועק עליה ומתיש אותה, והיא לא מסכימה. החשש שלי שיפעיל עליה לחץ מוגבר ויחתים אותה על מסמכים, בנוסף לכך אני דואגת לאמא בגלל הסכסוך אינני יכולה לבקר אצלה, מה עלי לעשות?
אודה לך על תשובתך בהקדם.
א. לא ברור לי כיצד את יודעת וטוענת כי מנסים להשפיע על אמך לרעה לתת לאח אחד את הירושה כאשר אינך מגיעה כי את הסכסוך
ב. ככל שהאמא אינה צלולה יש מקום להוציא מסמך רפואי שיעיד זאת ועל ידי זה ימנע את העסקאות שאמך תעשה כי תוכלי להתנגד לכך ובלבד שתדעי על כך בזמן אמת ותגישי צו מניעה במועד. לגבי ירושה שהיא תעביר לאחד מהאחים – תוכלי בבוא היום להגיש התנגדות לצוואה
ג. מציעה כי תפני לייעוץ משפטי פרטני על מנת לקבל דרכי פעולה נוספים
בהצלחה
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד וגישור
רח' פלאוט 10, פארק המדע, רחובות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים