יש לי אחיין בן 10 אשר ההורים אינם נשואים ו/או גרים יחד , לפני מס' ימים הרווחה החליטו לקחת את האחיין שלי ישירות מבית הספר (עם צו שהוריו לא ראו ולא יודעים מה רשום בו) ולהכניס אותו לפנימיה (איני יודעת את הפרטים במלואם אך מסתבר שהאחיין שלי היה מחסיר ימי לימודים וכו')
אמא שלי הסבתא שלו מעוניינת לקחת את הילד תחת חסותה ולגדל אותו בביתה
האם בכלל יש אפשרות כזו לפנות לרווחה ולבקש להעביר את הילד תחת חסותה וכך הוא יחזור ויגדל בביתה תחת השגחה שילך לבית הספר וילמד וכו'? האם יש קריטריונים אשר משרד הרווחה בודק שכדאח לדעת מראש?
כמו כן אחי, האבא של הילד מתגורר אצל הורי האם זה יכול להוות מכשול / בעיה לאמא שלי לקבל את הילד לטיפולה?
תודה,
אודליה
שלום רב.
עו"ד חיה לזר נוטקין מפעילה במסגרת אתר זה פורום אפוטרופסות. אני מציע לך לפנות אליה בעניין זה.
בברכה,
יעקב גורנשטיין, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים