שלום,אנו 8 אחים.אימי חסויה.לפני שנתיים הוצאתי את אימי מבית סיעודי ואני מטפלת בה 247.אני גם האפוטרופסית גוף ורכוש.אחיי הסכימו למינוי,במטרה לפטור את עצמם ממימון אמא[קוד משרד בריאות ע"ס הכנסותיהם הגבוהות]אני שילמתי הכל לבד.לפני שנה הגשתי בקשה למכור נכס,ואחיי מתנגדים הם רוצים אותו לירושתם העתידית .יש דיון בעוד חודש.שאלתי היא האם הם יכולים לטענתם,להעיף אותי מתפקידי,ובכך לגמור את אימי?האם ביהמ"ש יקבל עמדתם?לכל דבריי יש הוכחות.אגב, מדובר ב-5 אחים מתוך השמונה.בשנה האחרונה אימי ללא הכנסות כלל למעט קצבת המל"ל וחסכונותי.לאמא אין כלום ,אותם אחים רוקנו אותה מהכל,וגם לכך יש הוכחות.
אתה מעוניין למכור את הנכס על מנת לשלם הוצאות. מנגד מכירת הנכס תוביל לכך כי לאמך לא יהיה איפה לגור ולכן השאלה היא מה בית המשפט יכריע ויראה לנגד עניו כטובת החסויה
חיה לזר נוטקין, משרד עו"ד וגישור
פלאוט 10, פארק המדע, רחובות
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים