שלום,רציתי להבין אם תרופה שעדיין לא שיחררה את מרכם שלה ובארץ מוכרים אותה בשם גנרי ו
היא לא אותו דבר(עלפי מסמכים של החברה) האם ניתן להגיש תביעה על פגיעה בטיפולי ועל הפרת יצור ללא אישור ?
תודה
גדי
נ.ב:מצטער על העברית שלי 🙂
שלום גדי,
אני לא בטוח שאני מבין נכון את השאלה. אם תרופה נמכרת בארץ זה סימן שהיא קבלה אישור של משרד הבריאות. אם התרופה גורמת נזק, זה בהחלט יכול להיות עילה לתביעה (והיו דברים מעולם), אבל זוהי שאלה מורכבת מאד, ובטח הרבה מעבר לפורום 😉
האם אני מבין מן השאלה שמוכרים אותה בארץ יצרן גמרי שאינו היצרן המקורי? אם למשל, בעל התרופה המקורית לא הגיש פטנט בארץ מותר ליצרן גנרי למכור כאן, אבל זה מאד לא סביר שיקרה, ומאד לא סביר שיצרן גנרי יפתח פס יצור רק עבור מספר מאד מצומצפ של מדינות.
בברכה,
גדי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים