תבעתי בבימ"ש פינוי שוכר פולש מדירתי. ביהמ"ש המליץ על פשרה. נחתם הסכם פשרה ביני לבין הפולש לפינוי הדירה שקיבל תוקף פס"ד בבימ"ש. למרות שמילאתי מלוא חלקי בהסכם הפולש ומפר את ההסכם תוך הצהרה שלא אכפת לו מכלום ומסרב להתפנות. האם אפשרי לאכוף את פינוי הדירה מהפולש בהוצל"פ ע"פ ההסכם שקיבל תוקף פס"ד בבית משפט? אם כן מהו ההליך ? אודה לתשובתכם .
רמי שלום, הסכם פשרה שקיבל תוקף של פס"ד הינו פסק דין לכל דבר ועניין, לפיכך באפשרותך לנקוט בהליכי פינוי דרך ההוצאה לפועל. מומלץ בהליך כזה להעזר בעו"ד. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
תודה לתשובתך. נאמר לי שאני צריך לחזור לבית המשפט ע"מ לקבל פסיקתא להגשה להוצל"פ. האומנם כן ? האם אני אמור לנסח את הפסיקתא או שהשופט מנסחו ?
רמי שלום, אתה מנסח את הפסיקתא. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים