בוקר טוב,
אני סטודנטית שמשכירה דירה עם שותפה,החוזה על שנינו אבל הצ'קים של השם שלי
כל חודש הבעלים של הדירה פודה את הצ'ק שלי והשותפה מעבירה לי את חלקה בהעברה בנקאית
פירקנו את השותפות והשותפה לא שילמה לי את חלקה בעקבות כך נכנסתי למינוס בחשבון העו"ש השותפה לא מוכנה לשלם את החלק שלה על אף ששהתה בדירה החודש..
מה אוכל לעשות בנדון?
אודה מאוד לעזרה.
ויש ברשותך הוכחה להעברה שמבצעת השותפה בכל חודש (במקרה שלך פירוט פעולות הבנק שמוכיח העברה בנקאית) תדרשי ממנה את חלקה, תחילה במכתב רשום (יכול להיות רשום על ידך) ואם אינה משלמת, אז בתביעה קטנה. איני יודעת בכמה כסף מדובר, לעיתים מדובר בסכומים קטנים שרק הפעולות לגבייתם עולות יותר.
שתדעי, שאת חייבת על פי הסכם השכירות "ביחד ולחוד" ועל כן רק בהוכחה שהיתה ביניכם הסכמה לעניין אופן התשלום תוכלי לחייב אותה. מכל מקום, אל תוותרי כ"כ מהר.
בהצלחה,
עו"ד
שרית לנגה-יצחקי.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים