שלום,
עבדתי במקום עבודה למשך שנה (עובד לפי שעה), בתקופה אחרוני יצאתי לחופש תאונה אישית והייתי בתקופת אי כושר עבודה. אחרי שחזרתי לעבודה עם אישור שאני יכול לעבוד מהרופא, המנהל לא רצה לקבל אותי והתחיל להמציא סיבות, ישבתי בבית תקופה של חודש בלי עבודה כי לא רצה לשבץ אותי לעבודה בכוונה. החודש הזה הייה בתקופת החגים (בחודשים: אפריל ומאי 2017). בסוף הזמין אותי לשימוע ופיטר אותי בלי שום סיבה מוצדקת, התחיל להמציא דברים שלא נכונים ופיטר אותי באמצע חודש מאי.
– עקב כל זה הוא לא שילם לי שי חגים כמו כל העובדים.
– לא שילם לי דמי חגים של פסח ושל יום העצמאות!
– – במכתב פיטורים הוא שילם לי כל השאר חוץ מדמי חגים ושי חגים.
– שלחתי לו מכתה, הוא ענה לי כך : "מאחר והינך עובד שעתי, ובחודש אפריל 2017 עבדת יום אחד בלבד, ולא היית אמור לעבוד בחג או בסמוך לו אינך זכאי לתשלום דמי חגים."
– אני יודע שלפי חוק הוא צריך לשלם לי חגים אבל הוא לא רוצה, מה אפשר לעשות במצב כזה? ללכת לטיפון משפטי לתביעות קטנות ? או לייעוץ אצל עורך דין ? ובמיוחד שהעניש אותי בחודש ללא עבודה בלי סיבה והביא במקומי עובדי קבלן!!
תודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים