היי,
שני דברים:
1. בצעתי עסקה טלפונית של כמה פריטים מחנות אינטרנטית ישראלית. כשהגיעו המוצרים במשלוח הוא לא הכיל קבלה. התקשרתי ושלחתי מיילים כבר 3 פעמים כדי שישלחו לי את הקבלה (עותק במייל או משהו) ואני מקבל כל פעם תשובה "אוקיי זה בטיפול" "נחזור אלייך בהמשך" וזה כמובן לא קורה. האם חובת בית העסק להנפיק לי קבלה למרות שהעסקה נעשתה טלפונית? נשמע לי הגיוני שכן
2. היום (4 ימים אחרי קבלת המשלוח ואחרי 4 ימים של המתנה לתשובה בנוגע לקבלה) פתחתי את האריזות של המוצרים שקבלתי – אני חושש שאחד המוצרים שנמכרו לי מזויף. מה ניתן לעשות בנידון?
כל ההתנהלות הזו של אי שליחת קבלה וגם החשד שלי שהמוצר מזוייף גורמות לי לחשוב שמשהו פה מפוקפק בעסק הנל. יש צורך להתלונן? איך החוק מגן עליי כלקוח במקרים אלו?
שלום,
1. התשובה היא כן.
2. עליך לברר האם מדובר במוצר מזויף. במידה וכן אני מציע לך לפנות לגורמים הרלוונטים לרבות הרשות לסחר הוגן והמועצה הישראלית לצרכנות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים