שלום רב. לפני מס' חודשים עברתי ברחוב באור אדום (וללא מסכה על האף). שוטרת בניידת שעמדה שם סימנה לי לבוא אליה. בהחלטה שטותית של רגע החלטתי לברוח והיא התחילה לרדוף אחרי רגלית כמה מאות מטרים, אח"כ תפסה אותי ושוב ברחתי לה מהיד… (לא יודע מה עבר עלי, כנראה הפחד).
קיצורו של דבר אחרי כמה דקות נתפסתי שוב, ולקחו אותי למעצר, וכמובן שני דוחות + הזמנה למשפט (בעוד כשבועיים).
את הדוחות שילמתי כמובן, אבל אני חושש מהמשפט ולא יודע למה לצפות.
האם אני צריך לבקש מהמשטרה כעת את החומר שלהם? האם אני צריך ייצוג של עו"ד?
ובכלל למה לצפות במקרה הכי גרוע?? זה מקרה חמור?
אודה מאוד לכל הכוונה. תודה, אריאל.
האם נחקרת באזהרה בחשד לביצוע עבירה פלילית?
הקלד את תגובתך
התאור לא הגיוני
ראשית אציין שזה כבר לא כ"כ רלוונטי עבורי, הגעתי למשפט, וסיכמתי עם התובעת שאקבל קנס ע"ס 1000 ש"ח, ובזה נסתיים הסיפור. אבל אשמח להבין למה כתבת שהתיאור לא הגיוני. זה בדיוק מה שהיה: אחרי שתפסו אותי נלקחתי למעצר (אזוק), הכניסו אותי לתא מעצר כשעה עד שכתבו לי את הדוחות וההזמנה למשפט, ובסיום מסרו לי אותם ושאלו אותי תוך כדי מה יש לי לומר על הדברים (אמרתי שטעיתי וכו').
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים