הזמנת רכב בוצעה לפני 10 חודשים בסוכנות רכב מורשה של טויוטה עם הבטחה בעל פה לספק את הרכב תוך חצי שנה ואף קודם.
בהזמנה שולם 2000 שח מקדמה.רכב שהוזמן זה דגם ראב 4 היברידי בתצורה רגילה וסטנדרטי.
כעבור חצי שנה דברתי עם הסוכנות לגבי הספקה ולא קבלתי תשובה ברורה מתי אקבל את הרכב.
לאחר מספר שיחות עם הסוכנות הבנתי שיש להם את אותו סוג של רכב חדש בהשכרה, ואף הציעו לי עסקת ליסינג יקרה בהרבה מקניה רגילה.האם יש כאן הטעיה מכוונת של הצרכן וחוסר תום לב.
(בנתיים המחיר של אותו רכב עלה ב 20.000 שח ב10 חודשים אחרונים)
מה אתם מיעצים לי לעשות על מנת לקבל את הרכב?
תודה מראש על עזרה
שלום,
1. אינני קורא לב וכליות ואינני מייצג את החברה ועל כן אינני יודע האם הם נוהגים בהטעיה מכוונת ובחוסר תום לב בעניינך.
2. ככל שיש לך ראיות להוכחת הטענות לקבלת הרכב אתה רשאי לתבוע. אם תשאל דעתי, ובהתאם למתאר הייתי ממליץ לבטל את העסקה ולקבל את כספך בחזרה.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים