שלום אני נפגעתי בתאונת אופנוע כשליח ומאז סובל מכאבים עזים בכל הגוף ומצב נפשי קשה שהוגדר על ידי פסיכיאטר כPTSD אני עדיין נמצא בין הבחנות רפואיות ורק לא מזמן הוגשה התביעה להחזר ימי עבודה 90 יום לביטוח לאומי, הרופא תעסוקתי הגדיר אותי שאני לא כשיר לעבודה והפנה למחלקת נפגעי עבודה בביטוח לאומי… בנתיים לא עבדתי כמה חודשים וקשה לי להתקיים ואני מתחיל לאבד ברירה וחייב הכנסה… השאלה שלי היא אם אני אתחיל לעבוד איפשהו אפילו שקשה האם זה יפגע בעתיד בפיצויים שאקבל כי זה ישקף לא נכון את המצב הבריאותי שלי כהמצב האמיתי הוא שאני באמת לא כשיר אך שפשוט אין לי ברירה ואני חייב להרוויח ולסבול.
אלון שלום,
ראשית, צר לי על המצב הקשה אשר נקלעת אליו.
שנית, האם הגשת כבר תביעה בעבור התאונה ו/או בקשה לנכות כללית ואובדן כושר עבודה מהמוסד לביטוח לאומי? הייתי ממליץ לך להתקשר למשרדנו לייעוץ נוסף.
אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ וסיוע משפטי בעניינך. 03-7700022
בברכה,
גל השחר, עו"ד
054-6456843
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים