שלום רב.אני עובדת בחברת הובלות מ03/2010 ,יש לי פוליס ביטוח מנהלים בחברת מינורה מבטחים ,ב12/2012 קיבלתי מחברת ביטוח מכתב שמעסיק לא מפריש כסף לביטוח מנהלים "פרמיות עבור ביטוח הנ"ל לא שולמו ( תשלום אחרון ב1/2012 עבור 09/2011 )-למרות פניות של חברת ביטוח ותביעות הרבות לתשלום חוב- מעסיק לא משלם עבור פוליס.לפיכך , על פי תנאי פוליסה הביטוחים הכלולים בה מבוטלים והפוליסה הכפה למסולקת בסכום ביטוח מופחת.פניתי למעסיק שלי עם בקשה לטפל בזה מייד- קיבלתי תשובה ממנו "יטופל",עבר זמן רב – ונושא לא זז( היום כבר 01/07/2013) .
מסתבר ששום חברת ביטוח שאמורה לבטח אותי לא מכירה בי לשום מקרה לחללה יכול לקראת לי וגם אין לי פנסיה. כמו כן , מתלוש משכורתי כן מורידים הפרשי הביטוח המיועד בשבילי – לאן הכסף הולך ???
מה אפשר לעשות במקרה הזה ?
p.s
דיברתי עם חברת ביטוח – אחרי שהם פנו לבית המשפט נגד מעסיק שלי עם דרישה לתשלומים לביטוח מנהלים , מעסיק שלי רשם שקים דחויים לתשלום מ1/10/2011 ועד 10/2012 הפרשות ביטוח מנהלים,כסף לפיצויים הוא לא מעביר .
כשה פניתי להנהלת חשבונות ומעסיק שלי עם בקשה להסדיר תשלומים האלו – קיבלתי בפנים צעקות שה זה טעות בחברת ביטוח הכול משולם והכול בסדר ." מה את רוצה להגיד שאנחנו גנבים ?"
מה אפשר לעשות במקרה הזה ?
עם אני מתפטרת מעבודה זה נותן לי זכות בפיצויים ?
.אלכסנדרה
על מנת לקבל את כל המגיע לך תיאלצי לתבוע.
אי תשלומים פנסיונים הינה עילה להתפטר בדין מפוטר.
אחז אגם, עו"ד
מנהל פורום דיני עבודה
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים