שלום, ישנה חברת תוכן חיצונית לסלולאר בשם סלאקט. החברה מעסיקה חברה נוספת לקבלת הודעות מלקוחות ומסירתן אליה עצמה. את סלאקט אני מתכוונת לתבוע. יחד איתה אני מעוניינת לתבוע את החברה הסודית שלוקחת הודעות בשביל סלאקט. דיברתי עם מישהו שטוען להיות מנהל מוקד, שסירב לתת לי את שם החברה. כמו כן, באותה שעה נותקו לי 3 שיחות על ידי נציתי החברה הסודית הזו, כך גם השיחה עם הטוען לניהול המוקד. רק שהוא ניתק לי בכונת תחילה, צחק לי בטלפון וכמו שכבר רשמתי- סרב לתת לי את שם החברה.
ועכשיו לשאלתי- האם יש לי דרך לאתר את שם החברה הזו? והאם יש לי עילה לתביעה?
לא הבנתי מהשאלה שלך, מהי העילה המקורית שבגינה אתה מבקש לתבוע את אותה חברה סודית. לא ברור לי מדוע לשיטתך קיימות חברות סודיות שלא ניתן לאתרן?
על יחסה המזלזל, הניתוק בפרצוף, הצחוק של אותו מנהל כששם אותי במצב "השתק" ולא כלכך הצליח לו, עלכך שהוא מחוייב על פי חוק לתת לי את שם החברה והוא סירב.
החברה היא סודית מפני שלא המנהל, ולא אף נציג אחד בודד, נתנו לי את השם. הייתי צריכה לנבור טוב טוב באינטרנט ושלוח מכתב חריף לסלאקט שגילו לי בטוב ליבם את שם החברה כשראו את המילים "בית משפט".
.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים