שלום וברכה.
אני מעוניינת לתבוע ולהחזיר את כספי ממכון כושר.
אני יודעת שנושא הרשמה למכוני כושר הוא עיניין ישן וכאוב. אך לאור המקרה שלי בו רשמתי את ביתי בת ה-16 כשמראש בשיחתי עם המזכירה/פיקדה ציינתי שזה עיניין רגיעי ושאין לי ספק שהוא יחלוף לביתי מהר מאוד כמו לרוב הילדים והנוער. המזכירה הבטיחה לי שעד 14 יום אנחנו יכולים לשגת מהחברות ולהפסיק את החברות. וכך עשינו ביתי הגיע פעמים מאוד ספורות ואף פחות מימי הניסיון.
מאז הודעתנו על הפסקת החברות מכון הכושר התעלם מזה ומוריד לי כ-350 שקל מזה שלושה חודשים והם עוד יורידו לי את אותו הסכום בשלושה החודשים הבאים.
גם אם אוכל לספוג את החיוב, עדיין זו בריונות וגנבה נטו.
אשמח מאוד להמלצות ועזרה.
המון תודה
בברכת חג שמח
לורן.
את יכולה לפנות בכתב ולדרוש הפסקת החיוב והחזרת הכסף שנגבה. השלב השני הוא להגיש תביעה קטנה. הדגשים שחשובים לעניינך – תצייני את הסתייגותך הראשונית כבר בשלב ההרשמה, תצייני כי המכון הבטיח לך כי ביטול עד 14 יום הוא אפשרי. את לא אמורה לספוג את החיוב אפילו אם את יכולה, פשוט תפעלי בנחישות והעניין יסתדר.
בהצלחה,
עו"ד שרית לנגה-יצחקי
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים