שלום
נכנסנו ידידי ואני לקיוסק טוטו ולעיין במחשב במשחקי הווינר לפתע התפרץ העובד המבוגר- שבעבר פעם אחר פעם ניסה להתחיל אתי ללא הצלחה- וצעק לו " תצאו כבר עברו 5 דקות אני מפסיד לקוחות" כמעט סיימנו למלא משחקים ולפתע העובד צעק שוב" צא! צא! הלקוחות הלכו", הידיד יצא ולפתע החל העובד לציעוק לעברי " שרמוטה! זונה! בעלך צדק שאת שוכבת עם כל העיר" ועוד מילים יפות.. עמו חולת נפש עוד…לפתע והחל לנפנף לעברי עם אגרופים " אתן לך אגרוף" וחזר על זה בפנים אדומות מכעס והחל להתקרב לעברי . היו עשרות גברים בקיוסק ששמעו את צעקותיו ואחד שעמד לידי ביקשתי שיחזיק אותו כי הוא עומד להכות אותי וכך יצאתי החוצה.
לציין שאותו ידיד היה עוד קודם בקיוסק ומילא טופס ווינר מול המחשב אבל אז העובד ההוא לא צעק לו לצאת
נראה שיש מצלמות
היגשתי תביעה המשטרה
1- מה עושים עכשיו?
2- מה הערך הכספי לתביעה על איומים והשחרת שמי הטוב?
בברכה
ברגע שהגשת תלונה במשטרה – ההליך הפלילי מתחיל להתקדם. חקירה, כתב אישום ומשפט.
לגבי ערך כספי – זה כבר עניין של תביעת לשון הרע
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים