עשיתי איטום בבניין משותף ובעל המקצוע נתן 7 שנים אחריות, הגג שרד שנה, והשנה הזו יש נזילות ורטיבות בדירה, הדייר שלי מבקש לעזוב את הדירה, האם בעל המקצוע צריך להחזיר את הכספים שאני מפסידה?כמו כן את עלות תיקון הצביעה של הדירה? במקומות שנרטב?
גלית
שלום בית שרכשתי דירה אין ועד, ועשינו איטום בגג לפי ההצעות שקיבלתי באתר זה, מכתבים רשומים אסיפות וכו.. , רינו לעשות יריעות והדיירים לא הסכימו ורצן זפת ונתנו לי את איש המקצוע, שבסוף ביצע איטום מחומר אקרילי ששרד רק שנה, ושנה זו בגשמים היו לי ולבית נוסף נזילות ורטיבות, בעל המקצוע כל פעם חזר וניסה לטפל בבעיה ללא הצלחה, הדיירים שלי עוזבים את הדירה בעקבות זאת, ואנחנו רוצים לבצע איטום ביריעות על חשבוננות העיקר שיהיה לנו שקט(יש למיין ששנה שלמה לקח עד שהצלחנו לאסוף מכל הדיירים כסף) האם מספיק שאני מודיעה להם בכתב שאני מבצעת על חשבוני את האיטום?
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים