שלום, אני המשכירה, נחתם חוזה שכירות עם אופציה לשנה שכר הדירה עולה בתקופת האופציה ל 4,000 ש"ח והמשכיר צריך לתת הודעה בכתב 90 יום לפני תום השכירות בדבר המשך השכירות (בחוזה נכתב שההודעה בכתב רק לגבי המשכיר).
בפועל אני מבקשת 4,200 ש"ח (אני רוצה למכור את הדירה וכל מי שמגיע לא מעוניין לקנות בגלל התשואה הנמוכה)
למען האמת אני יודעת שהמשכיר רוצה להמשיך את הסכם השכירות (ההסכם מסתיים ב 15/7/22) אבל לא נתן לי מכתב להארכה, למרות שלפני שבועיים המשכיר חיפש דירה אחרת זולה יותר ולא מצא לכן נשאר בדירה שלי.
השאלה שלי האם אני יכולה לבקש 4,200 ש"ח למרות שבתקופת האופציה נרשם בחוזה המקורי 4,000 ש"ח או האם אני יכולה להוציא את המשכיר היות ושלא התקבל מכתב המעיד על רצונו בהמשך השכירות.
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים