אני בת יחידה להורים מאד חולים אבא סעודי מאד לא יודע מה נעשה איתו אלצהיימר סכרת לב כיסא גלגלים חמצן לא שולט על סוגרים תיפקודי כליות לא בסדר ראה אחת לא בסדר נתרן לא בסדר סידן לא בסדר לחץ דם לא בסדר נפשי לא בסדר הוא נימצא בסעודי פרטי גריאטרי תחת השגחה רפואית ונוסף לכל יש לו נמק בקרסול בקיצור 100 אחוז סעודי אמא שלי חולת סרטן עאברה בעבר ניתוח וגם עכשיו צרכה לעבור ניתוח בקושי הולכת יש לה אוסטאופרוזיס דרגה גבוהה איך אני יכולה ולמי לפנות שיעזור לי להוציא ולרשום את הטפסים מסמכים זה בסדר יש לי הודה לכם מאד עם תכוונו אותי האם אני יכולה ללכת לבית משפט ברמת גן ובמקום אני הבנתי שיש עו"ד דין שיכול לחתום לי על הטפסים וכמובן שאני יראה לו מסמכים רפואיים ומכל מי שאני צרכה לקבל תודה שושי
1. את הטפסים ניתן להוריד מאתר הרשות השופטת.
2. עליך למלא את הטפסים ולהחתים עו"ד. ניתן להחתים את עורכי הדין שיושבים בבתי המשפט השונים בפרויקט שנועד לתת פרנסה לעוה"ד הצעירים של "אימות חתימה" מטעם לשכת עורכי הדין. למיטב זכרוני העלות היום היא כ-52 ש"ח לאימות.
3. כמו כן עליך להחתים את הרופא על המסמך המצורף בטפסים הנ"ל.
בברכה,
עו"ד חיה לזר נוטקין
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים