ב2009 הוסגה פשרה בבית משפט שחברת הביטוח תשלם לי אובדן כושר עבודה על תביעה שתבעתי שבסוף2007 הפסקתי לעבוד בעקבות שינויים ניוונים עברתי כ 4 ניתוחים מאז חברת הביטוח בצורה מצחיקה לא שלמה בטענה שזה מפלטפוס שהיה לי בעבר ולא דיווחתי יש לציין שלפני זה היה לי מחלת סרטן בבלוטת מגן ועברתי תאונת דרכים ודיווחתי פלטפוס אינו מחלה לשאלתנו משנת 2007 ועד יולי 2012 שילמו לי אובדן כושר עבודה עכשיו הפסיקו לשלם כשהתקשרתי אליהם הם טוענים שהפסיקו לשלם בגלל 1 חזרתי למערך העבודה שזה לא נכון 2 הפסקתי להיות מקרה ביטוח הם טוענים שאני יכול לעבוד בישיבה יש לציין שאני 100 אחוז אי כושר עבודה במלל ו87 אחוז רפואי הם עשו זואת באופן שרירותי בלי לשאול להייעץ או לבקש מבית משפט על הפסקת התשלום האם אני צריך לפנות להוצאה לפועל על מנת לתבוע את התשלום או לתבוע חזרה בבית משפט
עופר שלום! צריך לראות את פסק הדין. בעקרון, אם פסק הדין ברור ומחייב את חברת הביטוח לשלם, ניתן לנקוט בהליכי הוצל"פ. בהצלחה אבישי אוסטרייכר, עו"ד
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים
פורטל iLaw הוקם במטרה אחת – להכניס תחת קורת גג אחת את כל עורכי הדין בארץ, ולאפשר לגולשים להגיע לרשימת עורכי הדין הרלבנטית ביותר עבורם בקלות. רשת האינטרנט מאפשרת כיום לדעת פרטים רבים