פורטל עורכי דין הגדול בישראל

פורום עורכי דין

KerenSapira ▣ 1

האישור הכללי (סעיף 14)

היי, האם לאור כניסתו לתוקף של צו ההרחבה החדש, עובדים עדיין נדרשים לחתום על האישור הכללי במסגרת הסכם ההעסקה שלהם? תודה על המענה!

תגובות

  • אחז אגם

    צו ההרחבה הכללי איננו מחליף את סעיף 14 וגם הסכומים המופיעים בו אינם תואמים את הדרישה של סעיף 14, על כן, עדיין נדרשים עובדים לחתום עליו במקומות בהן זה נדרש.

    אחז אגם, עו"ד
    מנהל פורום דיני עבודה

השאר תגובה

  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.