פורטל עורכי דין הגדול בישראל

פורום עורכי דין

havah48 ▣ 1

זכאות לפיצויים במצב בו אני מתפטרת

אני עובדת כאחות שכירה בקיבוץ משנת 1998 לפני שנתיים וחצי קודמתי לתפקיד המנהלת באותו מקום עבודה. בזמן זה נערך איתי חוזה חדש שעודכן בו השכר (עליה בברוטו של כ 4.000 ש"ח) וכן באותו מעמד הוספה לחוזה תקנה14 . והוסבר לי שחישוב הפיצויים יתייחס בנפרד לגבי כל אחת מהתקופות של עבודתי בגלל ההבדל המהותי בשכר. כעת אני מעוניינת לסיים עבודתי – להתפטר. מה זכאותי מבחינת פיצויים? המשך קיום מקום עבודתי מוטל בספק ( עומד בפני סגירה..) האם יש משמעות כספית לחכות שיפטרו אותי או שאהיה זכאית לאותם פיצויים ,במידה ואני מתפטרת כעת , מרצוני.

תגובות

  • אחז אגם

    אווה שלום,
    המצב שאת מתארת הוא שחתמת על סעיף 14 רק לגבי החלק השני של העבודה שלך, ועל כן, באם תבחרי להתפטר לא תקבלי את הסכום המירבי על החלק הראשון.
    במילים אחרות, אם תתפטרי תקבלי פחות כסף.

    אחז אגם, עו"ד
    מנהל פורום דיני עבודה

השאר תגובה

  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.