סעיף 14
שלום,
פוטרתי ממקום עבודה שנהוג בו סעיף 14בהתאם להסכם עבודה.
אני ספציפית לא הייתי חתום על סעיף זה.
האם הוא חל עלי עקב כך שזה נהוג באירגון?
או שאני זכאי לפיצויי פיטורין בהתאם לחוק?
תודה
שלום,
פוטרתי ממקום עבודה שנהוג בו סעיף 14בהתאם להסכם עבודה.
אני ספציפית לא הייתי חתום על סעיף זה.
האם הוא חל עלי עקב כך שזה נהוג באירגון?
או שאני זכאי לפיצויי פיטורין בהתאם לחוק?
תודה
עדיין אין תגובות. אפשר להיות הראשונים שמגיבים.