פורטל עורכי דין הגדול בישראל

פורום עורכי דין

rachel_4 ▣ 1

הפרשות פנסיוניות

משכורת של עובד מורכבת משכר יסוד שזה קבוע ובונוס לפי ביצוע שזה משתנה כל חודש. האם צריכים להפריש לי פנסיה גם מהבונוס?
בנוסף רוצים להחתים אותי על סעיף 14. מה זה אומר? האם צריכים להפריש מהבונוסים או לא במקרה הזה?
תודה

תגובות

  • אחז אגם

    רחל,
    תלוי על מה הבונוס מבוסס והאם הוא קבוע או משתנה. בכל מקרה יש פרמטרים שונים ולפעמים בונוס יהיה חלק מהשכר ולעיתים לא.

    אחז אגם, עו"ד
    מנהל פורום דיני עבודה

השאר תגובה

  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.