פורטל עורכי דין הגדול בישראל

פורום עורכי דין

ymoran306 ▣ 1

תשלום פיצויים לאחר חל"ד

שלום,
התפטרתי לצורך טיפול בילד לאחר חל"ד.
לפי החוק בגלל שההתפטרות היא מסיבה זו, זה נחשב כדין פיטורין.
קיים סעיף 14.
השאלה היא, אם אכן זה נחשב פיטורין, על המעסיק לבצע השלמה לפיצויים?
לפי סעיף 14 אם אני מפוטרת, המעסיק צריך לבצע השלמה(על השכר של כל שנה, ללא עליית שכר).
הופרש לי לפי 80% מהשכר, האם המעסיק צריך להשלים את ההפרש , ממלוא השכר כל שנה? מאחר ומדובר בהתפטרות שזהה לדין פיטורין?

תודה מראש

תגובות

  • אחז אגם

    כאשר מודבר בהתפטרות כדין מפוטר, כל התנאים הם כאילו פוטרת.

    אחז אגם, עו"ד
    מנהל פורום דיני עבודה

השאר תגובה

  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.